Nem vagy bejelentkezve

Nézd, használd, örülj - relate api

Mcsiv - 2011.03.03 18:27 | 0 hozzászólás   

Megnyitjuk portálunkat az informatikus vénával rendelkezőknek, hogy saját weblapjukon, programjaikban is kihasználhassák a relate.hu szolgáltatásait.

A relate.hu API több nyelvi platformról is elérhető, felhasználási módja egyszerű és nagyszerű, a legtöbb megvalósításhoz komplett példakódot is a rendelkezésetekre bocsájtunk.

Az általunk adott keretrendszer JS és PHP nyelven elérhető, viszont a központi metódusok és referenciák dokumentálva vannak. Így aki ettől eltérő nyelvet választ, ugyanúgy használhatja a szolgáltatásokat.

Az api folyamatos fejlesztés alatt van, jelenleg beta állapotú, így előfordulhat hogy bizonyos funkciók nem, vagy nem úgy működnek ahogy a dokumentációban szerepel. Ezen parancsok mellett a dokumentációban a (BETA) felírat lesz olvasható. A kész, vagyis a végleges változatok esetében pedig a véglegesítés pillanatában kapott API verzió száma lesz olvasható, mint bekerülési időpont. Pl.: (v1.09.25)

A dokumentáció, lehetőségek és példaprogramok eléréséhez használd a felső menüpontokat.
Az API használatához API kulcs kötelező, mely alapján felhasználóhoz, illetve az API-t felhasználó weboldalhoz tudjuk rendelni a tevékenységeket, melyek folyamatosan rögzítésre kerülnek. API kulcs igényléséhez küldjetek levelet az api@relate.hu e-mail címre


Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás! Légy te az első!

Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezned!

Még nem vagy regisztrálva? megteheted itt!
Coding: Mcsiv | Design: puding 1998 - 2011 | relate.hu - All Rights Reserved